Ukulelesnakk #6 – Tobias Elof, ukulelevirtouse fra Danmark

Aloha! Tidligere i høst var jeg en tur i København for å ta ukuleletimer hos den danske ukulisten Tobias Elof. Han er en utrolig dyktig ukulelespiller som lager nydelig musikk. Tobias er den første som tar en bachlorgrad med ukulele som hovedinstrument, og han har reist rundt i verden å lært fra mange av de største musikerene innenfor ukulelemusikk. Hans nye album «Byen sover» hvor han spiller med kontrabassist Nicolaj Wamberg, har akkurat kommet ut! Og det anbefales på det varmeste. Sjekk ut podkasten for å høre hele intervjuet med Tobias.

Du finner episoden på Itunes, Soundcloud og Youtube.

 

Vil du vite mer om Tobias Elof så finner du han på tobiaselof.com, og på Facebook.

Elof&Wamberg finner du også på Facebook, eller på deres hjemmeside elofwamberg.dk.

Deres musikk finner du på Itunes og Spotify.

Musikk fra podkasten:

Her finner dere noen smakebiter fra det nye albumet «Byen sover»:

Enjoy!

Del på:

Skriv inn tekst og trykk ENTER