Ukulelesnakk #8 – Ukuleleåret 2015

Jeg snakker om noen av høydepunktene fra ukuleleåret 2015. Podkasten finner du på Itunes, Soundcloud og YouTube.

Ukulelefestivaler – 
Man regner med at det har blir arrangert i underkant av 100 ukulelefestivaler i hele verden 2015. «Ukulele Festival Hawaii» ble arrangert for 45 året på rad i år. Sjekk youtube kanalen med opptredner fra festivalen.

«Travels» av Jake Schibabukoru
 – Jake er en av få ukulelespillere som når ut til et bredt publikum, og en stor inspirasjonskilde for mange kommende ukulister. Lydklippet på podkasten kommer fra presentasjonsvideoen:

«Ooktown podcast» – En ukulelepodcast jeg hører på og vil anbefale er «Ooktown podkast». Den er ledet av programleder Stuart Yoshida som alltid har med seg spennende gjester fra ukuleleverden. Du finner den også på Itunes.

Zoë Bestel – En ung talentfull singer-songwriter! Sjekk ut mer på hennes internettside og youtube. Sangen fra podkasten:

Taimane Gardner – Virtous ukuleletalent fra Hawaii. Sjekk ut mer på hennes hjemmeside. Musikken fra podkasten:

Kickstarter/Patreon – Musikere finner nye måter å finansiere seg selv på. Sjekk ut Kickstarter og Patreon.

«Byen sover» av Elof & Wamberg – Det ukulelealbumet jeg har hørt mest på i år! Anbefales på det varmeste. Nå ute på itunes, spotify, soundcloud og du kan kjøpe en fysisk kopi på folkshop.dk.

Årets kanskje rareste ukulelesak – En 97 år gammel mann hevder han ble kastet ut av gamlehjemmet for å ha spilt for mye ukulele. Sjekk hele artikkelen her.

Det var alt for i år og for første sesong av «Ukulelesnakk». Jeg setter stor pris på tilbakemeldingene jeg får, så har du noen tips, ros eller ris er det bare å sende meg en mail til stine@ukulelespill.no. Gleder meg til å starte på en ny sesong og møte enda flere ukuleleglade folk i vårt langstrakte land!

Tusen takk til deg som hører på, og godt nytt ukuleleår!

Del på:

Skriv inn tekst og trykk ENTER